Mökkiloma Mikkelin seudulla Järvi-Suomessa

Mökkiloma Järvi-Suomessa

Tervetuloa Mikkelin seudulle Etelä-Savoon

Tervetuloa Juvalle,  Syysjärvelle rentoutumaan, saunomaan, ulkoilemaan, ja nauttimaan tunnelmallisesta mökkilomasta. Vuokramökkimme ovat uusia 100 neliön modernisti varustettuja, käsin tehtyjä hirsihuviloita, joissa on  tunnelma kohdallaan. Niissä on hyvin varusteltu tupakeittiö ja suuri hyvin tilaa yhteiseen oleskeluun. Kummassakin mökissä on pedit kuudelle henkilölle; niissä on kaksi makuuhuonetta ja alkovi – ja  lisävuoteisiinkin on mahdollisuus.   Mökeissä on kunnallinen (lämmin) vesi, sisäsuihku ja muut mukavuudet.  Alueellamme on hyvät tiet, pihavalaistus ja avaraa  tilan tuntua sekä tontilla  että huviloissa.

Villa Suvi

Villa Suvi sijaitsee rauhaisalla paikalla kauniin metsälammen rannalla.  Puulämmitteinen rantasauna on 150 m päässä ja sinne pääsee kävellen tai autolla. Villa Suvissa on myös sähkösauna sisällä. Villa Suvi valmistui v. 2015.

    TUTUSTU JA VARAA

Villa Runo

Vuonna 2017 valmistunut Villa Runo sijaitsee komeasti mäen päällä järven puolella. Puulämmitteiseen rantasaunaan on noin 70 metrin matka (talvikautena 300 m.)

   TUTUSTU JA VARAA 

 

Aitta

Talviasuttavien huviloiden lisäksi meillä on kesäkausina tarjolla aittamajoitusta, jos huvilalle tulee suurempi porukka.

  

Sijainti

VillaHevi  toimii  Etelä-Savossa, Juvalla, kirkasvetisen kauniin Syysjärven rannalla Nuutilanmäen maalais- ja metsämaisemissa. Perillä teitä odottaa muutama pikku mökki omilla pihoilla sekä metsäpuutarha raikkaassa mäntymetsässä. Rantamme on hiekkapohjainen ja sopii lapsillekin.

Normaalivaraukset lauantai – perjantai. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 

IMG_1260  IMG_1274  IMG_1257  OLYMPUS DIGITAL CAMERA  DSC_4085 3   upea  talo2  IMG_1190

 

Mökkiloma VillaHevissä

 • Pientä seikkailua
 • Luontomatkaa
 • Kulttuurimatkaa
 • Maaseutumatkaa
 • Elämäniloa
 • Kalastelua
 • Pyöräilyä
 • Patikointia
 • Marjastusta
 • Sienireissua

Katso video kuikan iltauinnista

Arvostamme ihmisiä ja ystävällisyyttä.  Luonto on meille tärkeä asia – mikä sen hienompaa kuin kuikan huutelu tai aamukaste! Kulttuuri on kiinnostuksen kohteemme: taide, historia, suomalaiset tarut ja myytit – ja muiden maiden salaperäiset tarinat.  Olemme innostuneita luovuudesta,  tarinoista ja yhteisöllisyydestä.  VillaHevin mökkilomalla pääsee kokemaan ripauksen seikkailua.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  IMG_1339  IMG_1828  bedd   IMG_2694  IMG_1290 2  DSC_6527  DSC_6079  IMG_1193    IMG_0056 (1)

Matka

VillaHevin mökille on helppo tulla omalla autolla ja juna tai bussi / taksi matka onnistuu hyvin.  Sijaitsemme  kätevästi kahden kilometrin päässä viitostieltä,  suunnilleen Juvan ja Mikkelin puolivälissä.

Palvelut

Pikavuoropysäkki löytyy parin kilometrin päästä. Mökin vuokraajalle käytössä on polkupyöriä, joten perilläkin pärjää. Juna tuo Mikkeliin, josta perille pääsee taksilla (n. 24 km). Kannattaa myös kysyä kyytiä meiltä rautatieasemalta/ bussiasemalta- tai pysäkiltä (esimerkiksi Mikkelistä tai Juvalta).

Kahden kilometrin päässä meiltä on Punaisen piipun kievari – leipomo ja ravintola. Kievarista saa tuoreet leivät ja leivonnaiset, lounaat ja pitsat. Siellä on   jonkin verran muitakin elintarvikkeita myynnissä . Kesäisin pihalla on usein mansikkamyyntiä.

Mikkeliin mentäessä muutaman kilometrin päässä saa herkullista savukalaa ja  leivonnaisia Särkämöisen levähdyspaikan kahvilasta.

Marketit, kahvilat ja terassit, sekä apteekit, lääkärit ym. löytyvät sekä Mikkelistä että Juvalta.

Lähialueen vierailukohteita ovat esimerkiksi

 • Vanha-Kilkkilän puutarha ja kahvila (Suomen kaunein piha – kilpailussa mukana)
 • Tertin kartano, ravintola, kahvila, kauppa, kirpputori
 • Vehmaan kartano: Teehuone ja Butiken på Landet
 • Partalan kuninkaan kartano Juvalla (museo, taidenäyttely, kahvila)
 • Tryffelikeskus Juvalla
 • Ja monet paikalliset tapahtumat ja kohteet
 • Neitvuori, Etelä-Savon korkein mäki, josta on loistavat näkymät järville ja metsiin

Mökkiloma Mikkelin seudulla Etelä-Savossa – ihana Syysjärvi! Tervetuloa VillaHevin mökille Järvi-Suomeen!

12010683_742073279252060_7272288732046507175_o  IMG_0938  IMG_1074  IMG_1200 woody

Tapahtumat

Järjestämme myös kokouksia, työpajoja, juhlia tai muuten vain hauskaa sisältöä erilaisiin kokoontumisiin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Puhelin +358 40 1701608

Jane Saarnia

VillaHevi Oy

FinlandRussia
The Story Comes Alive® Sumeria®