Etätöissä VillaHevissä

Viikon testi VillaHevin rantamökkimajoituksessa on ollut erinomainen kokemus. Kun projektiluontoinen työ vaatii täydellistä rauhaa ja keskittymistä on erittäin hyvä vaihtoehto mennä luonnon rauhaan, pois kiireen ja liikenteen äänten äärestä.

Läppärillä ja puhelimellahan hoituu kaikki työt nykypäivänä, kun puhutaan toimistoon painottuvasta työstä, eikä kaupallisetkaan tapaamiset ole ongelma, kun videoneuvottelut ovat jo arkipäivää. Tämä viikon testi oli kyllä erittäin hyvä nähdä, kuinka myös luovuus luonnon helmassa kukkii aivan eri lailla, kun vertaa kaupunkielämää, jossa ensin ruuhkissa painellaan toimistolle ja ensimmäinen tunti on kahvikupin ääressä tehojen puolesta aika vaatimatonta. Kun vielä ”hihasta vetäjää” riittää tiiviissä avokonttoriympäristössä, niin kyllä pisteet menevät etäpisteelle VillaHevissä.

Päivärytmi löytyi aika nopeastikin arkeen. Aamusta normaalisti klo 7 kello soimassa ja aamukävely luontopolulla. Aamutoimet ja aamiainen maistuu jotenkin maalaisympäristössä myös paremmalta ja energiat ovat ylhäällä. Läppäri auki ja töihin kiinni. Sähköpostit vievät oman aikansa ja kalenteroidut Teams -palaverit, puhelinsoitot tuovat taukoa ruutuaikaan ja mökin pihalla on mukava jutustella, ilman avokonttorin hälinää. Projektityössä on helppo laittaa kännykkä äänettömälle ja kalenteri varatuksi. Ja tehot ovat kyllä kohdallaan, tulosta syntyy!

Viikon aikana väitän, että jopa puolet enemmän kuin normaalissa toimistoviikossa olen saanut aikaiseksi. Ja se virkeys joka aamu töiden tekoon oli aivan eri tasolla kuin kaupungissa. Osasyy on varmasti, kun rutiiniksi tuli jokailtainen puusauna. Siinä kroppa kyllä lepää aivan huippu hyvin ja unet tulevat kuin ”nuijannukutuksena”. Päivän aikana lounas meni melko lentävänä, mutta päivällinen oli mukava laittaa kunnolla. Grillausvaihtoehto on luonnollisesti maalla erittäin mukavaa ja pihviä tai makkaraa meni runsaasti. Vastapainona luonnossa liikkuminen kyllä sulatti kaloreita hyvään tahtiin.

Viikonloppuaktiviteettina tuli VillaHevin lähimaisemissa koettua Neitvuoren vaellus, joka oli hyvin kaunista luonnonmaisemaa. Saimaa näkyi vuoren huipulta oikein näyttävästi ja luontopolulla oli paljon stadilaiselle mukavia yksityiskohtia. Lapinkodassa oli rentouttavaa sytyttää tulet ja grillata makkaraa. Kalastus syysjärvellä oli toinen suosikkiharrastus ja olipa mukava saada haukia ja ahvenia hyvään tahtiin, niin virvelillä heittämällä ja uistelemalla kuin katiskallakin. Voissa paistettuna toimi kyllä oikein hyvin luonnonantimet.

Kiitoksia VillaHevin väelle, palvelu oli aivan priimaa, tätä paikkaa voi kyllä suositella! Etätyökokeiluviikko oli erinomaisen onnistunut!

Mikko / 17.09.2020

 

 

Working remote at VillaHevi
Mikko tells about his remote work week at VillaHevi. He enjoyed working in the countryside, by the lake, in a small beach cabin. In addition to effective working, he had many outdoor activies. During the week, Mikko was fishing, cycling, walking in a forest, enjoying campfire and sauna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>