Uusi viitostie VillaHeviin vie

VillaHevi sijaitsee lähellä viitostien Siikakosken liittymää. Kun kymmeniä vuosia vireillä ollut Mikkeli-Juva osuuden uudelleen rakentaminen aloitettiin, tarjosimme projektin vetäjäksi valitulle Destialle laadukasta majoitusta läheltä työmaata. Rantasaunassa saisi pestyä työmaan pölyt pois ja kesällä tarjolla olisi kalastusvedet ja marjamaat.  Nyt meillä oli mahdollisuus tarjota työhyvinvointia matkatyötä tekevälle porukalle!

VillaHevissä työporukan on helppo rentoutua työpäivän jälkeen. Yhteistyöstä Destian ja VillaHevin välillä tulikin hyvää, mistä kiitämme destialaisia. Ilahduttaa, että myös Destian porukat olivat tyytyväisiä aikaansa täällä. Näin he kommentoivat: 

Kiitos aivan loistavasta majoituksestamme, tosiaan ei ole itselläkään tämän parempaa majoitusta ollut (reissu töissä yli 10v. ollut). Yhteistyö oli hyvää, ja sitä olisi mieluusti jatkanutkin,  mutta projektimme saatiin valmiiksi ja nokat kohti uusia seikkailuja, vielä ei ole tietoa mihin kukakin seuraavaksi lähtee. – Pekka 

Kiitokset itseni ja muiden majoittujien puolesta. Mielestäni parempaa majoitusta olisi ollut hyvin vaikea etsiä ja sijainti Kauraleiväntien toimistoon nähden oli loistava. Usein sopivan kokoisia ja hyväkuntoisia asuntoja on löytynyt vuokralle lähinnä myynnissä olevista kohteista ja olemme joutuneet niiden mennessä kaupaksi muuttamaan useaan kertaan. Tässä sitä ongelmaa ei ollut.  – Sami 

Kiitoksia yhteistyöstä. Majoitukset /puitteet oli kyllä aivan viimoisen päälle. Porukka viihtyi hyvin majoituksessa. -Harri 

Tienrakentajien projektiosaamisen tuloksena  syntyi turvallinen ja nopea yhteys Siikakosken ja Mikkelin välille aikataulun mukaisesti.  VillaHeviin pääsee nyt entistä sujuvammin uutta hienoa viitostietä pitkin.

Tulkaahan etätöihin tai lomalle! 

 Jane & Jouni VillaHevistä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>