Puutarhan Fengshui

Työpaja VillaHevissä 17-19.9.2021

Puutarha osa luontoa

Fengshui on menetelmä, jolla edistetään tasapainoa ja harmoniaa. Se on ikivanhaa kiinalaista elämänviisautta, joka ei ole menettänyt loistoaan, vaan päinvastoin sopii erinomaisesti nykypäivään. Fengshui on paitsi viisautta, myös käytännöllisyyttä.
Tule  jakamaan kokemuksiasi ja oppimaan lisää chin, elämän energian virtauksista puutarhassa – ja hyvässä seurassa.  Työpaja on suunniteltu noin kymmenelle osallistujalle, joten ilmoittaudu hyvissä ajoin. 
Ohjaajina seminaarissa toimivat  kokeneet Fengshui-konsultit Gunilla Lindgren ja Päivi Avela sekä luonto-opas Arto Keinänen. Viikonlopun isäntäväkenä ovat VillaHevin Jane ja Jouni Saarnia.

Ohjelma

Perjantai 17.9.2021

Saapuminen ja asettuminen alkuillasta

Tervetuloa ja esittäytyminen

Tutustuminen VillaHeviin

Projektin alustus, Gunilla Lindgren

Päivi Avelan kirja “Suomalainen fengshui-puutarha” jaetaan osallistujille

Rantasaunat lämpiävät

Iltapala ja seurustelua

Lauantai 18.9.2021

Aamiainen

Teoriaa,  esimerkkejä ja keskustelua fengshuista

Tutustuminen VillaHevin puutarhaan, tehtäväjako

Lounas laavulla luonto-opas Arto Keinäsen (Lakeland GTE) johdolla

Metsämieliretki, ohjaaja Arto Keinänen

Ryhmätyöskentelyä

Rantasaunat lämpiävät 

Illallinen, keskustelua

Pohdittavaksi miten alueen Qi virtauksiin voi vaikuttaa 5 elementin avulla 

Sunnuntai 19.9.2021

Aamiainen

Projektitehtävän kokoaminen

Projektin tuloksen esittäminen 

Lounas

Seminaaripaikka VillaHevi

VillaHevi on pieni, 20-30 henkilöä majoittava lomapaikka, jota on rakennettu inspiroituneena vanhan ajan kylämäisyydestä, taruista ja tarinoista sekä leppoisasta yhdessä olosta ja uuden kokemisesta. Sijaitsemme  Etelä-Savossa Juvalla, n. 20 km Mikkelistä, Syysjärven rannalla. Majoitusta varten käytössä on kaksi täysin mukavuuksin varusteltua, raikasta ja tunnelmallista hirsihuvilaa.  Tutustu VillaHeviin 

Hinta 

Hinta sisältää

  • Ohjelman
  • Suomalainen fengshui puutarha – kirjan (Päivi Avela, 2020)
  • Majoituksen (ja saunat) 
  • Ruokailut VillaHevissä

 Hinta yhden hengen huoneessa 450 euroa per henkilö, kahden hengen huoneessa 350 euroa per henkilö.

Ilmoittautuminen ja maksaminen

Ilmoittaudu viimeistään 9.9.2021! Työpaja on suunniteltu vain maksimissaan 10 osallistujalle. Teethän sitovan ilmoittautumisesi hyvissä ajoin, niin varmistat paikkasi! Osallistuminen maksetaan paikan päällä pankki-/luottokortilla. Lisätietoja: villahevi@villahevi.fi 

PUUTARHAN FENGSHUI -työpaja VillaHevissä 17-19.9.2021
Taivas, maa ja ihmiskunta, sopusointuko hyvää unta? Vanhat, viisaat neuvot hyvät, syvälliset tiedon jyvät, ota käyttöön tässä ja nyt - iloisesti hämmästyt; tuuli ja vesi on oikea tie, tasapainoon meidät vie.
VillaHevin Jane

Peruutusehdot

Osallistumisen voi perua viimeistään 2 viikkoa ennen tapahtuman alkua ilman kuluja (3.9.2021), jonka jälkeen veloitamme peruutetusta osallistumisesta 50% hinnasta tapahtuman alettua. Tapahtuma toteutuu, jos siihen osallistuu vähintään kuusi Fengshui – puutarhasta kiinnostunutta osallistujaa. Kiitos sitoutuvista ilmoittautumisista. Jos tapahtuma joudutaan perumaan  tai joudut perumaan tulosi koronan takia, se ei aiheuta taloudellisia vastuita ilmoittautuneille.