VillaHevin mökit

Antaa syksyn saapua – mökillä on mukavaa

Etelä-Savo on oikea paikka lomailuun ja etätyöhön. Päivä on vielä pitkä, yö  utuinen. 

VillaHevi on lomapaikka, jossa on vanhanajan kylämäistä tunnelmaa.  VillaHevin suuremmat mökit ovat täysin varusteltuja, kauniita ja mukavia. Tilat ovat yhdessä tasossa ja tilan tuntua riittää koko porukalle.

Makuuhuoneita on kolme. Tuvan takka ja maalämpö lämmittää kivilattiat.  Mökeissä on myös ilmalämpöpumput, joten mökki pysyy raikkaana ja lämpimänä, ihan tarpeen mukaan. Rentouttavista löylyistä  pääsee nauttimaan puulämmitteisissä rantasaunoissa.VillaHevin mökeistä löytyy vakiovarusteena akustiset pianot. Jos haluat soitella muita soittimia niin kysy pakettia VillaHevin väeltä. Saatavilla on tällä hetkellä PA kamat, rumpusetti, sähkökitara sekä vahvistin ja patarumpu.

Rannassa on kaksi saunaa. Mökin vuokranneella on käytössään oma sauna terasseineen sekä ja laituri. Ja  jos varaat yöpymistilat suuremmalle joukolle omaa tilaisuuttasi varten, voit helposti järjestää naisten saunan ja miesten saunan yhtä aikaa.

Järveä pääset kokemaan soutaen, melomalla tai moottoriveneellä. Kesäisen ulkoilun lomassa voi keitellä pannukahvit ja vaikka loimuttaa lohen VillaHevin laavulla tai grillata omassa pihassa. Lähellä sijaitsevalta leipomolta saa vaikka päivittäiset leivonnaiset ja kauraleivät sekä läheisen  marjatilan tuotteita. Jos ei jaksa kokkailla, niin leipomolta saa lounasta tai vaikka pizzat.  Mikkeliin tai Juvalle hurauttaa kaupoille, kartanoihin tutustumaan ja kulttuurin pariin parissa kymmenessä minuutissa.

Tule kalastelemaan, marjaan tai sieniä poimimaan! Wifit ja työpöydät tekevät etätyöstä helppoa. Viikonloppu 400 euroa ja koko viikko 800 euroa.

 

 Toiveena tasokas mökki lähellä palveluja? 

VillaHevi tarjoaa majoitusta tasokkaissa hirsihuviloissa. Sijaitsemme lähellä Mikkeliä, kauniin Syysjärven rannalla. 

Vuokrattavana  on kaksi mukavuuksin varusteltua 90-100 neliön huvilaa, joissa kummassakin on kolme makuuhuonetta. Alueella on sähköt, kunnallinen vesi ja hyvät tiet. Rantasaunamme toimivat talvellakin. Pukuhuoneissa on lattialämmitys ja sähköt. Kiukaat ovat puulämmitteisiä. Alueella on laavu ja grillejä. Mökeissä on mm. hyvät televisiot ja keittiöt ovat täysin varusteltuja. Mökeistä löytyvät niin astianpesukoneet kuin pyykkikoneetkin. Mökeissä on myös pianot. 

 

Turvallisesti tilaa koko porukalle, varaa 2 huvilaa

VillaHeviin on kiva tulla vaikka isommalla porukalla ja ystäväperheen kanssa. Varaamalla kaksi huvilaa, voitte nauttia lomasta yhdessä, mutta ilman minkäänlaista tungosta. 

Kesäkaudella varattavana  suurempien huviloiden lisäksi on myös aittahuoneita ja saunamökki. 

VillaHevissä mahtuu yöpymään talvikaudella 12-16 henkilöä kaikilla mukavuuksilla varustetuissa tiloissa ja kesäaikana yöpymispaikkoja on yli 20 eri kokoisissa hirsirakennuksissa. 

Kysy lisää 

Voit keskustella kaikista varaustarpeistasi, hinnoista ja palveluista, puh. 0401701608 tai lähettämällä kyselyn sähköpostilla osoitteeseen: villahevi@villahevi.fi