VillaHevin mökit

Älä missaa kevättä!

Etelä-Savo on oikea paikka kevätlomailuun. 

Maalis-huhtikuussa luonto herää pimeästä vuodenajasta ja päivät pitenevät. Teeret käyvät soitimelle, aurinko paistaa kirkkaille hangille. Juvalla on monipuolinen tarjonta talviulkoiluun; hiihtoon, lasketteluun, maastopyöräilyyn ja luisteluun. Lue lisää Juvan talvesta.

Huhti-toukokuussa kesän jo aavistaa. Pikkuhiljaa vihertää, lintuja on puut ja pensaat täynnä. Järven jäät lähtevät paukahdellen ja ilmassa on aamuisin ihan erityinen kevään tuoksu. 

Patikointi Neitvuorelle kannattaa varmasti. Neitvuori sijaitseen noin 10 kilometrin päässä VillaHevistä. 

” Luonterin rannalla kohoaa jylhänä Neitvuori, joka on olennainen osa alueen maisemaa. Neitvuorta kutsutaan Savon Sveitsiksi, ja vuoren laelta avautuukin ihailtavaksi laaja järvimaisema, joka hakee komeudessaan vertaistaan.” Näin Neitvuorta kuvailee luontoon.fi -sivu. Sivulta löytyy lisätietoa reiteistä, laavusta ja muusta. Retkipaikan mukaan Neitvuori on Etelä-Savon hienoin maisemapaikka. 

VillaHevin pihapiirissäkin voi kokea keväistä ulkoilun ihanuutta. Jäällä on avarat näkymät. Ulkoilun lomassa voi keitellä pannukahvit ja vaikka loimuttaa lohen VillaHevin laavulla tai grillata omassa pihassa. Rentouttavista löylyistä  pääsee nauttimaan puulämmitteisessä rantasaunassa. Ja ken uskaltaa, hän avantoon sujahtaa. Illalla voikin sitten huilailla takkatulen ääressä rakkaimpiensa ja ystävien kanssa. Mökkeihin mahtuu 6 henkilöä.

VillaHevin mökeistä löytyy vakiovarusteena akustiset pianot. Jos haluat soitella muita soittimia niin kysy pakettia VillaHevin väeltä. Saatavilla on tällä hetkellä PA kamat, rumpusetti, sähkökitara sekä vahvistin ja patarumpu.

 

 Toiveena tasokas mökki lähellä palveluja? 

VillaHevi tarjoaa majoitusta tasokkaissa hirsihuviloissa. Sijaitsemme lähellä Mikkeliä, kauniin Syysjärven rannalla. Vuokrattavana talvikaudella on kaksi mukavuuksin varusteltua 90-100 neliön huvilaa, joissa kummassakin on kolme makuuhuonetta. Alueella on sähköt, kunnallinen vesi ja hyvät tiet. Rantasaunamme toimivat talvellakin. Pukuhuoneissa on lattialämmitys ja sähköt. Kiukaat ovat puulämmitteisiä. Alueella on laavu ja grillejä. Mökeissä on mm. hyvät televisiot ja keittiöt ovat täysin varusteltuja. Mökeistä löytyvät niin astianpesukoneet kuin pyykkikoneetkin. Mökeissä on myös pianot. 

Etätöihin VillaHeviin

VillaHevi on hieno mahdollisuus etätyöjaksoon! Varaa pian oma viikkosi joko keväälle tai kesälle.  Etätyöläisiä varten varustamme mökkeihin tarvitsemanne työpisteet.

Turvallisesti tilaa koko porukalle, varaa 2 huvilaa

VillaHeviin on kiva tulla vaikka isommalla porukalla ja ystäväperheen kanssa. Varaamalla kaksi huvilaa, voitte nauttia lomasta yhdessä, mutta ilman minkäänlaista tungosta. 

Huhtikuun puolivälin kieppeiltä alkaen varattavana  suurempien huviloiden lisäksi on myös aittahuoneita ja saunamökki. 

VillaHevissä mahtuu yöpymään talvikaudella 12-16 henkilöä kaikilla mukavuuksilla varustetuissa tiloissa ja kesäaikana yöpymispaikkoja on yli 20 eri kokoisissa hirsirakennuksissa. 

Kysy lisää Voit keskustella kaikista varaustarpeistasi, hinnoista ja palveluista, puh. 0401701608 tai lähettämällä kyselyn sähköpostilla osoitteeseen: villahevi@villahevi.fi