VillaHevin mökit

Mökillä on mukavaa!

VillaHevi Etelä-Savossa Juvalla on oikea paikka lomailuun ja etätyöhön tai koko porukan virkistyspäiviin. VillaHevi on lomapaikka, jossa on vanhanajan kylämäistä tunnelmaa.  Suuremmat mökit ovat täysin varusteltuja ja mukavia. Tilat ovat yhdessä tasossa ja tilan tuntua riittää koko porukalle.

Makuuhuoneita molemmissa huviloissa on kolme. Tuvan takka ja maalämpö lämmittää kivilattiat.  Mökeissä on myös ilmalämpöpumput, joten mökki pysyy raikkaana ja lämpimänä, ihan tarpeen mukaan. Rentouttavista löylyistä  pääsee nauttimaan puulämmitteisissä rantasaunoissa.VillaHevin mökeistä löytyy vakiovarusteena akustiset pianot. Jos haluat soitella muita soittimia niin kysy pakettia VillaHevin väeltä. Saatavilla on tällä hetkellä PA kamat, rumpusetti, sähkökitara sekä vahvistin ja patarumpu.

Rannassa on kaksi saunaa. Mökin vuokranneella on käytössään oma sauna ja laituri. Ja  jos varaat yöpymistilat suuremmalle joukolle omaa tilaisuuttasi varten, voit helposti järjestää vaikkapa naisten saunan ja miesten saunan yhtä aikaa.

Mikkeli ja Juva ovat molemmat vain parin kymmenen minuutin automatkan päässä.  Wifit ja työpöydät tekevät myös etätyöstä helppoa. 

Villa Suvi

Villa Runo

 Toiveena tasokas mökki lähellä palveluja? 

VillaHevi tarjoaa majoitusta tasokkaissa hirsihuviloissa. Sijaitsemme lähellä Mikkeliä, kauniin Syysjärven rannalla. 

Vuokrattavana  on kaksi mukavuuksin varusteltua 90-100 neliön huvilaa, joissa kummassakin on kolme makuuhuonetta. Alueella on sähköt, kunnallinen vesi ja hyvät tiet. Rantasaunamme toimivat talvellakin. Pukuhuoneissa on lattialämmitys ja sähköt. Kiukaat ovat puulämmitteisiä. Alueella on laavu ja grillejä. Mökeissä on mm. hyvät televisiot ja keittiöt ovat täysin varusteltuja. Mökeistä löytyvät niin astianpesukoneet kuin pyykkikoneetkin. Mökeissä on myös pianot. 

 

Turvallisesti tilaa koko porukalle, varaa 2 huvilaa

VillaHeviin on kiva tulla vaikka isommalla porukalla ja ystäväperheen kanssa. Varaamalla kaksi huvilaa, voitte nauttia lomasta yhdessä, mutta ilman minkäänlaista tungosta. 

Kesäkaudella varattavana  suurempien huviloiden lisäksi on myös aittahuoneita ja saunamökki. 

VillaHevissä mahtuu yöpymään talvikaudella 12-16 henkilöä kaikilla mukavuuksilla varustetuissa tiloissa ja kesäaikana yöpymispaikkoja on yli 20 eri kokoisissa hirsirakennuksissa. 

Kysy lisää 

Voit keskustella kaikista varaustarpeistasi, hinnoista ja palveluista, puh. 0401701608 tai lähettämällä kyselyn sähköpostilla osoitteeseen: villahevi@villahevi.fi