VillaHevin mökit

Etsitkö tasokasta mökkiä lähellä palveluja? 

VillaHevi tarjoaa majoitusta tasokkaissa hirsihuviloissa. Sijaitsemme parinkymmenen minuutin ajomatkan päässä Mikkelistä; viitostien läheisyydessä, kauniin Syysjärven rannalla.

Vuokrattavana talvikaudella on kaksi mukavuuksin varusteltua 90-100 neliön huvilaa, joissa kummassakin on kolme makuuhuonetta. Alueella on sähköt, kunnallinen vesi ja hyvät tiet.

VillaHevissä rentoutuu rantasaunan lauteilla ja rauhoittuu luontoa seuraten, kalastellen ja liikkuen. Alueella on laavu ja grillejä. Mökeissä on mm. hyvät televisiot ja keittiöt ovat täysin varusteltuja. Mökeistä löytyvät niin astianpesukoneet kuin pyykkikoneetkin.

Varaa mökit tästä

Villa Runo

Villa Suvi

Etätöihin VillaHeviin

VillaHevi on hieno mahdollisuus etätyöjaksoon! 


Jos yritys varaa mökin, hinta on 800 € + alv. 10%/viikko (sunnuntai -perjantai)/huvila sisältäen liinavaatteet ja pyyhkeet sekä loppusiivouksen. Kun henkilö varaa mökin, alv on sisällä hinnassa.

Etätyötarjous on voimassa 10.1.2021 -4.6.2021, jonka jälkeen alkaa kesäkausi. Varaa pian oma viikkosi joko keväälle tai kesälle.

Varattavat tilat

Huhtikuun puolenvälin kieppeiltä alkaen varattavana  suurempien huviloiden lisäksi on myös aittahuoneita tai saunamökin, silloin kun porukkanne on suurempi.

VillaHevissä mahtuu yöpymään talvikaudella 12-16 henkilöä kaikilla mukavuuksilla varustetuissa tiloissa ja kesäaikana yöpymispaikkoja on yli 20. Järjestä juhlat tai lomaile suuremmalla porukalla VillaHevissä!

Kysy lisää

Voit keskustella kaikista varaustarpeistasi, hinnoista ja palveluista soittamalla Janelle puh. 0401701608 tai lähettämällä kyselyn sähköpostilla osoitteeseen: villahevi@villahevi.fi

Tutustu

Tutustu mökkeihin etusivulla https://villahevi.fi