VillaHevin mökit

Kesä ja loma!

Etelä-Savo on oikea paikka kesälomailuun. Torikahvilat ja iloiset ihmiset kutsuvat. Elämän meno on rentoa ja luonto kukkeimmillaan. Päivä on pitkä, yö hempeän utuinen. 

VillaHevin suuremmat mökit ovat täysin varusteltuja, kauniita ja mukavia. Tilat ovat yhdessä tasossa ja tilan tuntua riittää koko porukalle. Makuuhuoneita on kolme. Tuvassa on takka ja maalämpö lämmittää.  Mökeissä on ilmalämpöpumput, joten hellepäivinä mökki pysyy viileän raikkaana. Rentouttavista löylyistä  pääsee nauttimaan puulämmitteisessä rantasaunassa. Ranta on hiekkapohjainen.  

Rannassa on kaksi saunaa. Mökin vuokranneella on käytössään oma sauna terasseineen sekä ja laituri. tai jos varaat yöpymistilat suuremmalle joukolle omaa tilaisuuttasi varten, voit helposti järjestää naisten saunan ja miesten saunan yhtä aikaa. Kesäisen ulkoilun lomassa voi keitellä pannukahvit ja vaikka loimuttaa lohen VillaHevin laavulla tai grillata omassa pihassa. 

VillaHevin mökeistä löytyy vakiovarusteena akustiset pianot. Jos haluat soitella muita soittimia niin kysy pakettia VillaHevin väeltä. Saatavilla on tällä hetkellä PA kamat, rumpusetti, sähkökitara sekä vahvistin ja patarumpu.

Lähellä sijaitsevalta leipomolta saa vaikka päivittäiset leivonnaiset ja kauraleivät sekä läheisen  marjatilan tuotteita. Jos ei jaksa kokkailla, niin leipomolta saa lounasta tai vaikka pizzat. Ja jos kesäkadulle, ihmisten ilmoille tai ostoksille tekee mieli, Mikkeliin tai Juvalle hurauttaa viidessätoista minuutissa. Kesäkuussa ja elokuussa on vielä vähän tilaa! Ks Villa Suvi. 

 Toiveena tasokas mökki lähellä palveluja? 

VillaHevi tarjoaa majoitusta tasokkaissa hirsihuviloissa. Sijaitsemme lähellä Mikkeliä, kauniin Syysjärven rannalla. 

Vuokrattavana  on kaksi mukavuuksin varusteltua 90-100 neliön huvilaa, joissa kummassakin on kolme makuuhuonetta. Alueella on sähköt, kunnallinen vesi ja hyvät tiet. Rantasaunamme toimivat talvellakin. Pukuhuoneissa on lattialämmitys ja sähköt. Kiukaat ovat puulämmitteisiä. Alueella on laavu ja grillejä. Mökeissä on mm. hyvät televisiot ja keittiöt ovat täysin varusteltuja. Mökeistä löytyvät niin astianpesukoneet kuin pyykkikoneetkin. Mökeissä on myös pianot. 

 

Turvallisesti tilaa koko porukalle, varaa 2 huvilaa

VillaHeviin on kiva tulla vaikka isommalla porukalla ja ystäväperheen kanssa. Varaamalla kaksi huvilaa, voitte nauttia lomasta yhdessä, mutta ilman minkäänlaista tungosta. 

Kesäkaudella varattavana  suurempien huviloiden lisäksi on myös aittahuoneita ja saunamökki. 

VillaHevissä mahtuu yöpymään talvikaudella 12-16 henkilöä kaikilla mukavuuksilla varustetuissa tiloissa ja kesäaikana yöpymispaikkoja on yli 20 eri kokoisissa hirsirakennuksissa. 

Kysy lisää 

Voit keskustella kaikista varaustarpeistasi, hinnoista ja palveluista, puh. 0401701608 tai lähettämällä kyselyn sähköpostilla osoitteeseen: villahevi@villahevi.fi