VillaHevin mökit

Nyt talvilomalle! 

Etelä-Savo on huippuhieno paikka talvilomailuun. Luonto heräilee pimeästä vuodenajasta ja päivät pitenevät. Teeret käyvät soitimelle, aurinko paistaa usein kirkkaille hangille. Mikkelistä löytyy Tornimäen laskettelurinteet ja Juvalta Hasamäen rinteet. Mikkelissä ja Juvalla on myös hienot hoidetut hiihtoladut. Molemmat paikkakunnat sijaitsevat parin kymmenen minuutin ajomatkan päässä VillaHevistä. Täällä Kuosmalan kylälläkin 3,5 km:n päässä VillaHevistä on hoidetut ladut sekä perinteiseen että vapaaseen hiihtoon. Myös luistelukenttä löytyy. VillaHevin rannasta pääsee jäälle hiihtämään, ja pilkkimistä on helppo harrastaa. Moottorikelkkailukin onnistuu; rannasta pääsee suoraan reitille. Ota kelkka mukaasi ja anna mennä. 

Ulkoilun lomassa voi keitellä pannukahvit ja vaikka loimuttaa lohen VillaHevin laavulla. Rentouttavista löylyistä  pääsee nauttimaan puulämmitteisessä rantasaunassa. Ja ken uskaltaa, hän avantoon sujahtaa. Illalla voikin sitten huilailla takkatulen ääressä rakkaimpiensa ja ystävien kanssa. Mökkeihin mahtuu 6 henkilöä.

 

Talvitarjous

Viikoilla 8-10 maanantai -perjantai 580 euroa, varaa sähköpostilla villahevi@villahevi.fi KOODI TALVIPÄIVÄ. 

 

 Toiveena tasokas mökki lähellä palveluja? 

VillaHevi tarjoaa majoitusta tasokkaissa hirsihuviloissa. Sijaitsemme lähellä Mikkeliä, kauniin Syysjärven rannalla. Vuokrattavana talvikaudella on kaksi mukavuuksin varusteltua 90-100 neliön huvilaa, joissa kummassakin on kolme makuuhuonetta. Alueella on sähköt, kunnallinen vesi ja hyvät tiet. Rantasaunamme toimivat talvellakin. Pukuhuoneissa on lattialämmitys ja sähköt. Kiukaat ovat puulämmitteisiä. Alueella on laavu ja grillejä. Mökeissä on mm. hyvät televisiot ja keittiöt ovat täysin varusteltuja. Mökeistä löytyvät niin astianpesukoneet kuin pyykkikoneetkin. Mökeissä on myös pianot. 

Etätöihin VillaHeviin

VillaHevi on hieno mahdollisuus etätyöjaksoon! Varaa pian oma viikkosi joko keväälle tai kesälle.

Turvallisesti tilaa koko porukalle!

VillaHeviin on kiva tulla vaikka isommalla porukalla ja ystäväperheen kanssa. Varaamalla kaksi mökkiä, voitte nauttia lomasta yhdessä, mutta ilman minkäänlaista tungosta. 

Huhtikuun puolivälin kieppeiltä alkaen varattavana  suurempien huviloiden lisäksi on myös aittahuoneita ja saunamökki. 

VillaHevissä mahtuu yöpymään talvikaudella 12-16 henkilöä kaikilla mukavuuksilla varustetuissa tiloissa ja kesäaikana yöpymispaikkoja on yli 20 eri kokoisissa hirsirakennuksissa. 

Kysy lisää Voit keskustella kaikista varaustarpeistasi, hinnoista ja palveluista, puh. 0401701608 tai lähettämällä kyselyn sähköpostilla osoitteeseen: villahevi@villahevi.fi